Husk vår ekspresslevering! I Bergen/omegn: Bestill før kl 10:00 og få varene levert samme dag.
Resten av landet: bestill før kl 14:00 og få varene på døren 1-2 dager etter.

Handle for 1850,- til og du får fri frakt.

Våre brands

Spesialutviklet for nordisk hår. 

Cutrin er i Norge den desidert største Frisør-leverandøren av salgs- og kjemiprodukter, som er spesialutviklet for nordisk hår og hodebunn.

– Live Beautifully – Cruelty Free.

 JPMS har et stort utvalgt produkter – fra hårfarge til styling. Vår «cutting-edge» teknologi gjør at vi stadig fornyer oss, JPMS produserer kontinuerling nye profesjonelle hårpleie-produkter av høy kvalitet – som du alltid kan stole på.

John Paul Mitchell System har alltid vært klare på at det er Frisører de jobber for og med. JPMS skal aldri selges gjennom dagligvarer eller parfymerier – de er og blir en ren Frisør-leverandør.

JPMS er en bidragsyter når det kommer til humanitære organisjasjoner og er 100% cruelty-free.

Det skal være enkelt å pleie og style sitt hår – og det bør være enda enklere å finne riktig produkt.

REFs tallkombinasjoner beskriver innholdet i hvert produkt og hva det gjør for håret ditt. Tallene viser egenskapene til innhold og hvor mye av de respektive egenskapene som finnes i produktene.

Hvilke behov har ditt hår? REF sine tall hjelper deg å finne riktig produkt.

– En suksesshistorie! 

Moroccanoil er den ledende aktøren innen hårprodukter med arganolje. Moroccanoil har utviklet revolusjonerende hårprodukter, for styling, finishing og pleie – med sikre resultater.

I flere århundrer har marokkanske kvinner tradisjonelt brukt arganolje for å pleie negler og hår, og motvirke slitasje fra vær og vind. Arganolje finnes i alle M.O. produktene. Arganoljen fornyer cellestrukturen på en naturlig måte, øker hårets elastisitet og gir glans til tørt, livløst hår.

– Just a better styling!

Special1 er en voksserie for menn utviklet av Cutrin. Serien finner du KUN i frisørsalonger.

Ren mineralmakeup – naturlig skjønnhet.

Mineralogie inneholder ikke talkum, stivelse, parfyme, silikon eller fargeemner. Helt naturlig! Mineralogie Mineralfoundation har SPF 26 – som er den høyeste solfaktoren på markedet.

– The Original Natural Tanning Spray for him and her.

Marc Inbane er et brand med selvbrunings-produkter av høy kvalitet. Den luksuriøse kolleksjonen blir brukt av både Frisører, Makeup-artister og Hudpleiere.

MENY

Følg oss